Διαχείριση Ακινήτων

διαχείριση ακινήτων

α) Είσπραξη Ενοικίων - Διαχείριση Ακινήτου Αστικής Μίσθωσης

Η υπηρεσία αυτή αφορά ιδιοκτήτες ακινήτων που είτε μένουν μακριά από το ακίνητο τους είτε είναι κάτοικοι εξωτερικού είτε έχουν ανεπάρκεια χρόνου ή έχουν κουραστεί από τους κακούς μισθωτές.

 1. Ξεκινώντας να μίσθώσουμε το ακίνητο σας κάνουμε προελέγχο του ενδεχόμενου ενοικιαστή με συστατική επιστολή από προηγούμενο ιδιοκτήτη,και αφότου τον εγκρίνετε εσείς,προχωράμε στην σύνταξη του μισθωτηρίου με διασικασία της εταιρίας μας.
 2. Εισπράττουμε τα ενοίκια σας με επαγγελματισμό, συνέπεια και σας ενημερώνουμε κάθε μήνα μέσω SMS ή Email
 3. Κατάθεση του ενοικίου στον δικό σας τραπεζικό λογαριασμό ή απευθείας παράδοση του ποσού στο χώρο σας.
 4. Ελέγχουμε - επιθεωρούμε το ακίνητο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σας ενημερώνουμε για την κατάσταση του ακινήτου σας.
 5. Αναλαμβάνουμε να αποκαταστήσουμε τυχόν βλάβες ή ζημιές μετά από την οικονομική σας έγκριση ή ακόμα και την επιλογή τεχνικών σας.
 6. Ελέγχουμε όλους τους πάγιους λογαριασμούς (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΗ, κοινόχρηστα κλπ.) και σας ενημερώνουμε ηλεκτρονικά μέσω SMS ή Email
 7. Σε περίπτωση ληξιπρόθεσμων οφειλών αναλαμβάνει ο συνεργαζόμενος νομικός της εταιρείας μας να λύσει το πρόβλημα.
 8. Όταν αδείασει το ακίνητο και αποχωρήσει ο μισθωτής αναλαμβάνουμε την συντήρηση και επισκευή του ακινήτου αν χρειάζετε , συνεργείο καθαρισμού αναλαμβάνει άμεσα την καθαριότητα του σπιτιού σας μετά από κάθε αναχώρηση ,ενημερώνει για την κατάσταση και τις ανάγκες του σπιτιού σας και το προετοιμάζει πλήρως για την επόμενη επίσκεψη ώστε να ξεκινήσουμε την παραπάνω διασικασία για την νέα μίσθωση του ακινήτου σας.

Όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, σας τις προσφέρουμε κρατώντας ένα ποσοστό από το ενοίκιο και σας απαλλάσσουμε από το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους μισθωτές ή το ακίνητο σας.

Σημαντική Διευκρίνιση
Η υπηρεσία είσπραξης και απόδοσης μισθωμάτων παρέχεται μόνο στις περιπτώσεις που η μίσθωση του ακινήτου έχει πραγματοποιηθεί μέσω του γραφείου μας.

β) Επινοικίαση Ακινήτων

Σε αυτή την κατηγορία στην επινοικίαση ο ιδιοκτήτης απλά υπομισθώνει το ακίνητο σε εμάς προς πάσα αδιάφορη γι' αυτόν εκμετάλλευση και δεν συμμετέχει σε κανένα έξοδο για το ακίνητο ή αποφάσεις σε αυτό.

Στην κατηγορία αυτή ο ιδιοκτήτης επωφελείται εγγυημένο σταθερό εισοδήμα χωρίς κανένα ρίσκο.

Αυτό συμβαίνει συνήθως σε κατηγορίες ακινήτων που βρίσκονται σε κακή κατάσταση και είναι σε δύσκολα εκμεταλλεύσιμες περιοχές, και την ίδια στιγμή οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν οικονομική δυνατότητα ή θέληση και χρόνο να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση-ανακαίνιση του ακινήτου τους ή έχουν κουραστεί από τους κακούς μισθωτές.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν η εταιρία μας έρχεται και δίνει την λύση προσφέροντας ένα ενοίκιο σταθερό και εγγυημένο στη συνέχεια το αναβαθμίζει, και το διαχειρίζεται είτε με αστική μίσθωση είτε με βραχυπρόθεσμη βασιζόμενοι όμως σε συμβάσεις μεγαλύτερες απο της συνήθεις.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

 • Αυτοψία για να δούμε την κατάσταση του ακινήτου
 • Εκτίμηση ενοικίου από εκτιμητή
 • Προσφορά υπομίσθωσης (μηνιαίο μίσθωμα) που θα εισπράτετε απο εμάς
 • Ανακαίνιση-Επισκευή αν χρειαστεί με έξοδα απο εμάς η οποία όσο πιο μεγάλης αξίας είναι τόσο μεγαλύτερης διάρκειας θα είναι και η υπομίσθωση για να ικανοποιεί την απόσβεση
 • Εξοπλισμός με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές (αναλόγως τις απαιτήσεις των μισθωτών και το ύψος ενοικίασης)

Ακολουθεί τελική πρόταση - ανακαίνισης - εκτίμησης μισθωτικής αξίας -μίσθωμα που θα εισπρέτετε ανά μήνα απο εμάς - διάρκειας σύμβασης.


Πείτε μας ΑΚΡΙΒΩΣ τι θέλετε...... και θα το ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!!