Ακίνητα, Ρέθυμνο

Εμφάνιση 42 ακινήτων σε 5 σελίδες

Πωλείται τεσσάρι διαμέρισμα Μασταμπάς Ρέθυμνο Κρήτης

Πωλείται τεσσάρι διαμέρισμα Μασταμπάς Ρέθυμνο Κρήτης Ρέθυμνο Μασταμπάς, τεσσάρι διαμέρισμα 98τμ, 2ου ορόφου, 16 ετών, με 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc, αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό, air/co
...
25071/Διαμέρισμα τεσσάρι/100μ2

Δήμος Ρεθύμνης / Ρέθυμνο / Μασταμπάς

Πωλείται μοναδική βίλα με πισίνα πανέμορφο κήπο και καταπληκτική θέα θάλασσα Γεράνι Ρέθυμνο

Πωλείται μοναδική βίλα με πισίνα πανέμορφο κήπο και καταπληκτική θέα θάλασσα Γεράνι Ρέθυμνο Αυτή η σύγχρονη πολυτελής βίλα στο Γεράνι, Ρέθυμνο, είναι χτισμένη σε ήπια πλαγιά, προσφέροντας πανοραμική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Νεόδμητη, με εμβαδόν 200 τ.μ. σε ιδιωτικό οικόπεδο 4.000 τ.μ., εκτείνεται σε έναν κύριο όροφο και υπόγειο, με 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και τουαλέτα επισκεπτών. Ο φωτεινός κύριος όροφος συνδέει την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με το σαλόνι και την τραπεζαρία, ενώ τρία από τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχουν επίσης χώροι αποθήκευσης και πλυσταριό για μεγαλύτερη άνεση. Στο υπόγειο βρίσκονται ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο επισκεπτών και δύο ευρύχωρα δωμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γυμναστήριο, playroom ή home cinema. Η εξωτερική περιοχή περιλαμβάνει μεγάλους, πλήρως διαμορφωμένους κήπους, στεγασμένες βεράντες και μεγάλη infinity θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τον χειμώνα. Υπάρχει επίσης υπόγειο κελάρι 30 τ.μ., στεγασμένος χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα και μικρός κήπος. Η παραλία απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια, ενώ κοντά θα βρείτε ταβέρνες, μίνι μάρκετ και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Ρεθύμνου.
...
RH066/Μονοκατοικία/200μ2

Ρέθυμνο / Δήμος Ρεθύμνης / Γεράνι
€1.900.000
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πωλείται οικόπεδο 22.5 στρέμματα με θέα Τρία Μοναστήρια Ρέθυμνο

Πωλείται οικόπεδο 22.5 στρέμματα με θέα Τρία Μοναστήρια Ρέθυμνο Τρία Μοναστήρια, πωλείται οικόπεδο 22.5 στρέμματα Τιμή 500.000 ευρώ
...
24107/Οικόπεδο/22500μ2

Ρέθυμνο / Δήμος Ρεθύμνης / Τρία Μοναστήρια

Πωλείται πετρόχτιστη βίλα με πισίνα και πανέμορφη θέα Ασώματος Ρέθυμνο

Πωλείται πετρόχτιστη βίλα με πισίνα και πανέμορφη θέα Ασώματος Ρέθυμνο Ασώματος: Σε οικόπεδο 1.000τμ διώροφη πετρόχτιστη βίλα συνολικού εμβαδού 370 τμ, αποτελούμενη από ισόγειο 87τμ το οποίο είναι ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1ος όροφος 237τμ με 3 μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μικρότερο, 2 μπάνια, 70τμ bbq, μεγάλη βεράντα, αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, air/co, ενεργειακό τζάκι, πισίνα 32τμ, στεγασμένο γκαράζ, ηλιακό, φωτοβολταϊκά, αποθήκη, κάμερες και συναγερμό.
...
25059/Μονοκατοικία/270μ2

Ρέθυμνο / Δήμος Αγίου Βασιλείου / Ασώματος
€1.100.000
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πωλείται γωνιακό οικόπεδο 2542 τ.μ. με οικοδομή Πλατανιάς Ρέθυμνο

Πωλείται γωνιακό οικόπεδο 2542 τ.μ. με οικοδομή Πλατανιάς Ρέθυμνο Πλατανιάς, πωλείται γωνιακό οικόπεδο 2542τμ, χτίζει 1800τμ για επαγγελματική χρήση, 50 μέτρα από τη Μάχης Κρήτης και 700 μέτρα από την παραλία. Στο οικόπεδο υπάρχει οικοδομή στα μπετά συνολικού εμβαδού 718τμ με 340τμ υπόγεια 25 ετών που εάν ο αγοραστής δεν τα χρειάζεται αναλαμβάνει ο πωλητής να τα κατεδαφίσει.
...
25061/Οικόπεδο/2542μ2

Δήμος Ρεθύμνης / Ρέθυμνο / Πλατανιάς
€950.000
€750.000
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πωλείται γοητευτική κατοικία στην ήσυχη ύπαιθρο της Σολοχιανής, Ρέθυμνο

Προς πώληση μονοκατοικία 2 Υπνοδωματίων με Κήπο & Γκαράζ 178 τ.μ. σε οικόπεδο: 529 τ.μ. Στην καρδιά της καταπράσινης υπαίθρου του Ρεθύμνου, στο ήσυχο χωριό Σολοχιανή, βρίσκεται αυτή η πανέμορφη διώροφη μονοκατοικία, που συνδυάζει ιδανικά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Χτισμένη σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 529 τ.μ., η κατοικία των 178 τ.μ. προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα για κατοίκηση όλο τον χρόνο. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή είτε ως μόνιμη κατοικία, είτε ως εξοχικό, είτε ως επενδυτικό ακίνητο με δυνατότητα ανακαίνισης. Κύρια Χαρακτηριστικά: 2 Υπνοδωμάτια & 2 Μπάνια Φωτεινοί και ευρύχωροι χώροι, κατάλληλοι για ζευγάρια ή οικογένεια. Ζεστό Καθιστικό με Τζάκι Το παραδοσιακό τζάκι δημιουργεί ατμόσφαιρα θαλπωρής και καθιστά το σπίτι ιδανικό για όλες τις εποχές. Επιπλέον Χώρος για Ανακαίνιση Υπάρχει τρίτο δωμάτιο που μπορεί να μετατραπεί σε ξενώνα, γραφείο ή εργαστήριο. Καταπράσινος Κήπος με Θέα στο Βουνό Ο κήπος είναι γεμάτος καρποφόρα δέντρα, βουκαμβίλιες και πολύχρωμα λουλούδια, προσφέροντας απόλυτη ηρεμία και υπέροχη θέα. Πηγάδι στον Κήπο Το πηγάδι προσφέρει ανεξαρτησία για τις ανάγκες ποτίσματος του κήπου. Επιπλέον Υπαίθριος Χώρος Στο πίσω μέρος της ιδιοκτησίας υπάρχει ανοιχτός χώρος, ιδανικός για δημιουργία δεύτερου κήπου, χώρου χαλάρωσης ή υπαίθριου καθιστικού. Μεγάλο Γκαράζ & Αποθήκη (76,6 τ.μ.) Άφθονος χώρος στάθμευσης και αποθήκευσης. Κοντά στη Θάλασσα Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την ακτογραμμή, συνδυάζει την ηρεμία της υπαίθρου με την προσβασιμότητα στη θάλασσα. Ήσυχη Τοποθεσία Ιδανική για όσους αναζητούν γαλήνη, ιδιωτικότητα και επαφή με τη φύση.
...
LH-974/Μονοκατοικία/178μ2

Ρέθυμνο / Δήμος Μυλοποτάμου / Σολοχιανά

Πωλείται οικόπεδο με φανταστική θέα 5.700τμ Λίγκρες Ρέθυμνο

Λίγκρες, Ρέθυμνο οικόπεδο με φανταστική θέα 5.700τμ, χτίζει 216τμ, εκτός οικισμού, δύο λεπτά από την παραλία Λίγκρες πωλείται μαζί με αγροτεμάχιο 4 στρέμματα το οποίο και αυτό χτίζει και βρίσκεται απέναντι από το οικόπεδο
...
25041/Οικόπεδο/5700μ2

Ρέθυμνο / Δήμος Αγίου Βασιλείου / Κεραμές

Γάλλος Ρέθυμνο πετρόχτιστη μονοκατοικία 197τμ

Γάλλου, σε οικόπεδο 318τμ πωλείται πετρόχτιστη διώροφη μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 197τμ δύο ανεξάρτητων κατοικιών, 105τμ στο ισόγειο και 92τμ στον πρώτο όροφο. Στο οικόπεδο μέσα βρίσκεται και μια διώροφη αποθήκη 54τμ χτισμένη εν μέρει με πλίνθους και εν μέρει πετρόχτιστη.
...
25010/Μονοκατοικία/197μ2

Ρέθυμνο / Δήμος Ρεθύμνης / Γάλλος